Armonizarea intregii fiinte prin yoga, minddfulness si pictura intuituva

alexandra1

Cum să ARMONIZEZI ÎNTREAGA TA FIINȚĂ SI SĂ ATINGI STAREA DE BINE CONȘTIENTĂ prin 3 trei pași INTEGRAȚI

 • yoga (trup),
 • mindfulness (minte) și
 • pictură intuitivă (suflet)

Te ghidez pas cu pas pentru a face un salt transformațional la nivel de trup, minte și suflet astfel încât să atingi starea de bine conștientă și să armonizezi întreaga ta ființă.

 

Acest program este pentru tine dacă:

 

     Visezi să atingi o stare de bine profundă și autentică, în care trupul, mintea și sufletul tău să fie în armonie.

     Dorești să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să-ți crești vitalitatea și să-ți întărești trupul.

     Simți nevoia de a avea o minte liniștită și clară, liberă de agitație și gânduri neliniștitoare.

     Cauți o modalitate de a-ți regăsi echilibrul și armonia interioară într-o lume agitată și solicitantă.

     Dorești să-ți exprimi autenticitatea, să-ți descoperi vocea interioară și să-ți manifești creativitatea.

     Cauți o schimbare semnificativă și durabilă în viața ta, în care să te simți împlinit/ă prin exprimarea creativității tale și prin conexiunea profundă cu tine însăți/însuți.

     Visezi la o viață în care să simți un echilibru perfect între cerințele exterioare și nevoile tale interioare.

     Dorești să primești îndrumare și sprijin din partea unui ghid cu experiență, care să te ajute în această călătorie transformațională.

     Cauți practici complete și integrate care să abordeze toate aspectele ființei tale: trup, minte și suflet.

     Îți dorești o schimbare care să nu fie doar superficială, ci care să aducă transformări profunde și durabile în viața ta.

     Îți dorești să fii parte dintr-o comunitate de oameni similari, care împărtășesc aceleași aspirații și să găsești conexiuni autentice.

Când viața ne copleșește cu agitație și presiune, când stresul pare să fie la fiecare colț și liniștea pare o amintire îndepărtată, vine momentul să ne regăsim echilibrul și să readucem liniștea în fiecare fibră a ființei noastre. Imaginează-ți cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață cu o senzație de bucurie și liniște în suflet, să simți o conexiune profundă între trup, minte și suflet. E timpul să îmbrățișezi această realitate.

Astăzi, lansez cu entuziasm un program inovator care îmbină în mod unic yoga, mindfulness și pictură intuitivă. Am adus împreună aceste tehnici puternice pentru a crea o modalitate eficientă și plină de inspirație de a obține rezultate semnificative într-un timp scurt. În acest program, vei învăța cum să atingi starea de bine conștientă, fuzionând armonios cele trei dimensiuni ale ființei tale.

A venit momentul pentru tine să descoperi că puterea transformării este în tine și te voi ghida pas cu pas prin acest proces magic. Acest program te va ghida printr-o experiență integrată care îmbină practicile milenare yoga, profunzimea mindfulness-ului și eliberarea creativității prin pictură intuitivă.

Prin acest program vei învăța să integrezi aceste practici cheie în rutina ta zilnică, deschizând porțile către o transformare durabilă. Vei simți o îmbunătățire semnificativă în flexibilitatea trupului, claritatea minții și conexiunea sufletului. Atingerea stării de bine conștientă va deveni astfel o realitate tangibilă

 

Acest Program Este Dedicat Ție dacă:

 • Ești gata să faci un salt în dezvoltarea ta personală și spirituală.
 • Dorești să aduci echilibrul în toate aspectele vieții tale.
 • Vrei să-ți transformi viața într-o manieră autentică și profundă.
 • Dorești să îți transformi viața printr-un program holistic și integrat.
 • Cauti echilibru între trup, minte și suflet.
 • Ești pregătit/ă să-ți îmbrățișezi creativitatea și să-ți exprimi autenticitatea.

 

 Cine sunt eu?

 

 Sunt Alexandra Niculescu, artist vizionar, art coach, instructor certificat yoga și mindfulness, ghid pentru o viață conștientă.

Am început să experimentez pasiunea și talentul meu de a ilustra frumusețea în Sultanatul Omanului, țara unde am locuit pentru câțiva ani și unde mi-am găsit liniștea și timpul pe care să îl dedic artei mele, așa cum am visat întotdeauna, participând la activitățile artistice ale comunității, expunând în mai multe galerii și organizînd atelierele de pictură și tabere spirituale. Oman este și locul în care am descoperit practica Yoga și meditația.

Dar, înainte de a descoperi echilibrul și liniștea din viața mea și a începe să trăiesc conștient, experiențele vieții mele m-au făcut să trec prin diferite provocări presărate cu stări de nesiguranță, neînțelegere, credințe limitative, întrebări și neliniști. Mi-am dat seama că nu puteam rămâne în acel punct și am hotărât să acționez răspunzând chemării care deja încolțise în sufletul meu de a înțelege, practica și aprofunda arta, spiritualitatea, yoga și modul în care funcționează ființa umană.

Așa a început transformarea mea ajungând la conștientizări din ce în ce mai profunde și mai clare despre viață și despre mine. Pe măsură ce studiam și aprofundam ceea ce înseamnă spiritualitatea, yoga, respirația conștientă, awareness, mindfulness am început să realizez că toate aceste lucruri sunt atât de naturale mie și ființei umane în general. Am început să merg la cursuri, să practic diferite terapii, să întru în contact cu mentori și coachi și am învățat încet încet, în primul rând, să mă iubesc pe mine, să mă accept, să îmi accept suișurile dar mai ales coborâșurile vieții, am învățat să gândesc, da – să gândesc și să am grijă la ceea ce gândesc, am învățat să aleg calea unei vieți pure, autentice, întru totul morală și conștientă. Am învățat legile universale și am început să le aplic.

Practica Yoga m-a ajutat enorm să capăt încredere în puterea naturală a corpului meu, să îl înțeleg, să îl accept și să îl iubesc pentru minunea pe care el o reprezintă și pentru naturalețea și perfecțiunea pe care le are.

Dimensiunea spirituală a  practicii yoga am descoperit-o când, frecventând ”retreat”-uri de spiritualitate și cercuri de meditație, am început să înțeleg ceea ce înseamnă această practică și să identific beneficiile pe care le poate aduce minții și spiritului. Cu fiecare practică am observat cum mintea îmi este mai clară, mai puternică, mai liniștită.  Când am revenit în România mi-am continuat ambele pasiuni începând studiul la Școala de Arte din București și am devenit instructor de Hatha Yoga certificat de Yoga Alliance și instructor de yoga certificat Rainbow Kids, am urmat un master în pedagogii alternative și artă teatrală, cursuri de coaching, mindfulness, terapie prin artă și am început să mă dezvolt pe toate ariile și în direcțiile în care sufletul meu mă chema.

Și sufletul m-a chemat spre Educație, ca instrument Holistic al dezvoltării ființei umane complete, chemare frumos concretizată prin proiectul Atlanthea al cărui inițiator și co-fondator sunt.

Spre Well-being și Viață conștientă, componente sine qua non pentru progres, necesare copiilor și adulților deopotriva în procesul lor de creștere, dezvolând astfel conceptul de Pictura Intuitivă și proiectul SoulRise, care împreună cu yoga și alte practici ajută la crearea unei stări de bine a ființei.

Am descoperit că, practicând yoga și meditația înainte de a picta, dobândesc un flux mai bun al creativității, un echilibru mai bun în viață, o legătură mai profundă cu sinele meu spiritual, un entuziasm reînnoit pentru oameni și situații. Yoga și pictura îmi arată modul în care pot trăi o viață mai creativă și mai autentică și am înțeles că cel mai mare dar pe care îl putem oferi lumii este să ne trăim Sinele autentic. Îmi place să-mi folosesc pasiunea pentru yoga și mindfulness, talentul și natura artistică pentru a îi inspira pe ceilalți, prin programele pe care le-am creat, să își descopere  darul de a trăi viața fiind centrați în inimă și să îi ajut să îl împărtășească într-un mod curajos și autentic mai departe, pentru a aduce lumii bucurie, vindecare și frumusețe.

Ce Te Așteaptă? Iată care este planul de acțiune bazat pe cei 3 pași, pe care l-am pregătit pentru tine pentru a armoniza întreaga ta ființă:

Pasul 1 

7 sesiuni yoga

 • Yoga pentru Trup și Energie: Vom începe cu rădăcinile tale, trupul. Trupul tău este sanctuarul tău. Dacă trupul tău nu este echilibrat și în armonie, dacă este încordat, tensionat, cu dureri de tot felul, devine greu pentru tine să poți cultiva armonia interioară. Și trupul are nevoie de atenție și iubire. Prin sesiunile de yoga, vei experimenta o creștere a flexibilității, a echilibrului și a energiei vitale. Vei învăța să asculți și să răspunzi nevoilor corpului tău.  Vom construi împreună o fundație solidă. Prin practicile de yoga vei elibera tensiunile și vei revitaliza corpul, creând un teren fertil pentru transformare. Prin respirația conștientă și prin fluxul constant de mișcare, vei aduce oxigen și energie în fiecare celulă a corpului tă Vei învăța să îți hrănești corpul cu atenție și prețuire.
 • Practica yoga nu este doar despre mișcare fizică, ci și despre reconectarea cu propria ta esență. Corpul tău devine o pânză goală, pregătită să primească schimbări pozitive și profunde. În acest pas, te încurajez să te deschizi acestei experiențe. E timpul să începi să asculți și să îți îngrijești trupul într-un mod nou și profund.

 

Pasul 2.

Exerciții și tehnici de mindfulness și dezvoltare personală

 • Mindfulness pentru Minte și Claritate: Cu ritmul alert al vieții moderne, mintea noastră poate fi mereu într-o cursă nebună. Mereu alertă și rătăcitoare, mintea noastră are nevoie de calm și claritate. Vom explora tehnici de mindfulness care îți vor aduce prezentul în centrul atenției, creând claritate și liniște în mintea ta. Prin tehnicile de mindfulness, vei învăța să aduci gândurile în prezent, să le observi și să le eliberezi, creând spațiu pentru starea de bine interioară

Pasul 3.

3 sesiuni de pictură intuitivă și ghidare în lumea intuiției

                        Pictură Intuitivă pentru Suflet și Creativitate: Sufletul tău are nevoie de exprimare, el așteaptă să-și exprime vocea unică. Prin practici de pictură intuitivă, vei dezvălui straturile profunde ale sufletului tău, vei elibera emoții, vei descoperi nuanțele subtile ale sufletului tău creând conexiuni autentice și profunde cu acesta. În acest pas, te voi ghida într-o călătorie de exprimare autentică și creativitate prin intermediul practicilor de pictură intuitivă. Prin intermediul acestei practici, vei dezvălui straturile adânci ale sufletului tău, vei elibera emoții și vei crea conexiuni autentice și profunde cu tine însuți.

            Eliberează Emoții și Gânduri Profunde: În timp ce pictezi intuitiv, vei elibera emoții și gânduri adânci care pot fi adesea greu de exprimat în cuvinte. Culorile vor deveni canale pentru a-ți exprima bucuriile, temerile, tristețile și aspirațiile tale interioare. Vei simți o ușurare profundă și o eliberare în procesul acesta.

            Descoperă Nuanțele Subtile ale Sufletului Tău: Ca și cum ai explora o lume ascunsă, vei descoperi nuanțele subtile ale sufletului tău prin intermediul picturii intuitive. Fiecar tușă pe pânză va aduce la suprafață un alt aspect al tău, revelând straturi adânci și autentice ale identității tale.

            Conexiuni Autentice și Profunde: Prin practica picturii intuitive, vei crea conexiuni autentice și profunde cu tine însuți. Fiecare lucrare de artă va reflecta o parte a sufletului tău și va rămâne ca o amintire a călătoriei tale către transformare.

Pasul Integrator (Pasul 4)

           Integrarea Transformării: Reunirea Trupului, Minții și Sufletului

           Ajungem acum la pasul final al călătoriei noastre, un pas în care vom aduna și integra toate elementele trupului, minții și sufletului pentru a atinge starea de bine conștientă pe care o căutăm. Acest pas marchează punctul culminant al experienței noastre de transformare, unde vei simți îmbinarea armonioasă dintre cele trei aspecte ale ființei tale. Vei realiza că transformarea ta este mult mai mult decât suma părților sale individuale. Este o putere colectivă, o alchimie interioară care îți permite să te conectezi la tine însăți într-un mod mai profund și autentic. Prin unirea trupului, minții și sufletului, vei descoperi că ești capabil/ă să atingi starea de bine conștientă pe care ai visat-o.

Această integrare nu se oprește o dată cu finalizarea cursului dacă vei continua să practici zilnic ceea ce vei învăța. Va continua să îți influențeze felul în care vezi lumea, cum relaționezi cu ceilalți și cum te raportezi la tine însăți. Vei simți o creștere a încrederii și a autenticității în tot ceea ce faci.

Ce Vei Obține:

 • O conexiune profundă cu corpul tău și îmbunătățirea sănătății fizice prin yoga.
 • Claritate mentală și stăpânire asupra gândurilor prin practicarea mindfulness-ului.
 • Eliberarea creativității tale interioare și transformarea sufletului prin pictură intuitivă.

 

Beneficii :

 • Transformarea stresului în claritate și îmbunătățirea stării de spirit.
 • Transformarea corpului prin îmbunătățirea flexibilității și a echilibrului fizic.
 • Transformarea modului de viață prin conștientizare și prezență sporită.
 • Transformarea gândurilor în creativitate și exprimare liberă.

 

 

Investiția în Armonizarea Ființei Tale:

Acesta este un program dedicat exclusiv ție, pentru a te reconecta cu tine însăți, a-ți cultiva starea de bine și pentru a porni pe un traseu de transformare interioară. Fă o investiție în tine și lasă această perioadă să fie începutul unei noi etape în călătoria ta personală. Angajează-te în propria ta transformare interioară și descoperă puterea pozitivă a schimbării.  În acest program, pe care îl poți urma în ritmul tău propriu, vei dobândi instrumentele esențiale pentru a-ți transforma viața prin practici dovedite de yoga, mindfulness și pictură intuitivă.

 

Iată ce primești mai exact:

 • 7 sesiuni yoga pentru a revitaliza, echilibra și reîncărca de energie corpul tău fizic
 • tehnici de mindfulness, claritate și echilibrare mentală: scanarea corporală, tehnica STOP, cele 7 atitudini ale mindfulness, puterea acceptarii și puterea recunoștinței și multe alte resurse inspiraționale
 • 5 pași clari pentru dezvoltarea ta personală: misiunea și viziunea vieții tale, descoperirea scopului vieții tale, stabilirea și realizarea obiectivelor în viață, identificarea și trăirea valorilor, cele 7 dialoguri interioare personale.
 • 3 sesiuni ghidate de pictură intuitivă, dezvoltarea intuiției -modelul R.AR.E.
 • BONUS: meditații ghidate de creare a structurii autonome de regenerare, meditație de reprogramare celulară pentru forma maximă de sănătate, energie și vitalitate, restabilirea relației de încredere între tine și corpul tău, meditație de vindecare a relației cu sine.

 

Costul programului este de 600 lei. Vei primi acces automat catre curs după achitarea taxei de participare.

 

Programul Este Deschis Doar Unui Număr Limitat de Participanți

Vrem să asigurăm o experiență intimă și personalizată pentru fiecare participant, așa că locurile sunt limitate. Dacă simți că acesta este momentul tău de transformare și descoperire a Stării de Bine Conștientă, aplică acum.

 

Este Timpul Pentru Tine Să Strălucești

Acesta este momentul tău de a pătrunde într-o nouă dimensiune a vieții tale. Prin intermediul celor trei pași ai dezvoltării holistice, vei atinge Starea de Bine Conștientă și vei deveni mai înțelept, mai echilibrat și mai conectat la tine însuți.

Înscrie-te acum și fă primul pas spre o transformare profundă a trupului, minții și sufletului tău.

0
  0
  Cosul tau
  × Suntem online