Artfully Mindfully for Kids

Artfully Mindfully for Kids

Artfully Mindfully for Kids

ART WORKSHOP FOR KIDS

”Artfully, Mindfully for Kids” este un atelier de dezvoltare personală prin artă (desen, pictură) și mindfulness, cu accent pe descoperirea de sine și a valorilor universale, pe înțelegerea emoțiilor și cultivarea stării de bine, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani.

Sesiunile se vor desfășura săptămânal, a câte 45 de minute și vor aborda teme precum: emoțiile, relaxarea , fericirea, cunoașterea de sine, recunoștința. Pentru toate aceste teme vom găsi modalități și tehnici de a le exprima prin pictură.

Scopul atelierelor Artfully Mindfully for Kids este:

🌺 Artfully Mindfully for KidsFolosirea artei ca modalitate de exprimare a sinelui.
🌺Explorarea diferitelor fațete ale personalității, încurajarea exprimării si intelegerii emoțiilor prin expresia artistică și prin procesul creativ în sine.
🌺 Artfully Mindfully for KidsCrearea de arta fară a judeca.
🌺Conectarea la noi înșine prin tehnici ușoare de mindfulness, muzică de relaxare și exprimarea eu-lui nostru interior, pe panză.
🌺 Artfully Mindfully for KidsCopiii vor fi ghidați cum să folosească materialele și culorile, cum să își exprime ideile și emoțiile astfel încât ele sa fie transpuse prin artă, vor fi îndrumați pas cu pas spre crearea de opere de artă autentice, reprezentative pentru ei înșiși.

MATERIALELE necesare:
 • coli albe A4
 • creioane colorate
 • riglă
 • panză sau carton pânzat, orice dimensiune
 • pensule de diferite mărimi
 • tempera sau acuarele de diferite nuanțe, insă important este să existe culorile de bază: galben, rosu, albastru, verde, alb și negru
 • suport pentru apa
 • bureti de diferite dimensiuni
 • șervețele uscate
Desfășurarea programului:

🌺Programul se desfășoară LIVE ONLINE prin conectarea la platforma ZOOM. Durata atelierului este de 45 minute.

🌺 Artfully Mindfully for KidsSchimb de energie 40 lei.

🌺Înscrieri pentru Artfully Mindfully for Kids se fac la contact@atlanthea.ro sau telefon 0721520004.

🌺 Artfully Mindfully for KidsFacilitator: Alexandra Niculescu, visionary artist, intuitive art creator & coach, yoga instructor , mindfulness practitioner, well-being gentle guide.

🌺 Artfully Mindfully for KidsCursul este potrivit pentru toate nivelurile, inclusiv pentru începatori sau pentru cei care nu au pictat niciodata.
Tot ce ai nevoie este o minte deschisă și o dorință de a te angaja în procesul creativ!

0
  0
  Cosul tau
  × Suntem online