despre mine

Despre mine

Despre mine se poate spune că sunt Creator… Sunt propriul meu creator… de Frumos. De Adevăr. De Înțelepciune. De Artă.  De Măreție. Sunt creatorul propriei mele vieți.
Cred în magie, cred în vise, cred în Divin. Cred că arta vindecă, eliberează și transformă. Cred că arta este darul divin al creației și împreună cu yoga și meditația devine o practică ce ne poate transforma viața.

Arta are, în noua lume, valențe noi, este o poartă de conectare cu divinul și este o modalitate de accedere către alte dimensiuni ale spațiului nostru interior. Aducerea în planul real a ceea ce toți simțim în plan subtil, înseamnă un pas către evoluție și constientizare a cine suntem noi ca potențialitate la cel mai înalt nivel.  Sunt interesată așadar de artă ca practică spirituală, mai precis de arta care ne conduce spre acele stări superioare ale conștiinței și ne înlesnește descoperirea adevăratei esențe a lucrurilor și a sufletului nostru.

Arta pe care o creez este un mesaj al sufletului meu care intenționează să le vorbească oamenilor, la nivel universal, într-un mod pozitiv și înălțător. Unele dintre lucrările mele folosesc geometria sacră, mandalele sau formele pe care le pot vedea în vise sau în meditație. Pentru că lumea mea interioară este profund spirituală, acest lucru se reflecă și în ceea ce creez. Cred cu tărie că totul în jurul nostru este energie care vibrează la o anumită frecvență, de aceea cred că și arta pe care o creez are o anumită vibrație, o anumită energie care poate fi simțită la nivel subtil.

Pentru mine, a picta este un proces intuitiv, nu depinde de logica, de reguli, de rațional. Mă las condusă de flow-ul de după meditație sau yoga și pur și simplu aștern pe pânză culorile și formele pe care le simt.  Prin urmare, îmi permit sa fiu liberă și să creez din inimă picturi inspiraționale și intuitive.

Am descoperit că, practicând yoga și meditația înainte de a picta, dobândesc un flux mai bun al creativității, un echilibru mai bun în viață, o legătură mai profundă cu sinele meu spiritual, un entuziasm reînnoit pentru oameni și situații. Yoga și pictura îmi arată modul în care pot trăi o viață mai creativă și mai autentică și am înțeles că cel mai mare dar pe care îl putem oferi lumii este să ne trăim Sinele autentic. Îmi place să-mi folosesc pasiunea pentru yoga și mindfulness, talentul și natura artistică pentru a îi inspira pe ceilalți, prin programele pe care le-am creat, să își descopere  darul de a trăi viața fiind centrați în inimă și să îi ajut să îl împărtășească într-un mod curajos și autentic mai departe, pentru a aduce lumii bucurie, vindecare și frumusețe.

Povestea mea

Despre mine – câteva cuvinte

Am vazut lumina zilei în Ploiești și mi-am petrecut copilăria între cartierul destul de aglomerat și satul deosebit de liniștit, unde bunica mea încă mai îngrijea casa familiei.

Primii ani de școală au fost marcați de atracția mea vie către artă și pictură. A fost și perioada în care mama mi-a insuflat dragostea pentru artă. Sfioasă, obișnuiam să îi contemplu lucrările.

Mai târziu, am început să experimentez pasiunea și talentul meu de a ilustra frumusețea în Sultanatul Omanului, țara unde am locuit pentru câțiva ani și unde mi-am găsit liniștea și timpul pe care să îl dedic artei mele, așa cum am visat întotdeauna, participând la activitățile artistice ale comunității, expunând în mai multe galerii și organizînd atelierele de pictură și tabere spirituale. Oman este și locul în care am descoperit practica Yoga și meditația. 

Dar, înainte de a descoperi echilibrul și liniștea din viața mea și a începe să trăiesc conștient, experiențele vieții mele m-au făcut să trec prin diferite provocări presărate cu stări de nesiguranță, neînțelegere, credințe limitative, întrebări și neliniști. Mi-am dat seama că nu puteam rămâne în acel punct și am hotărât să acționez răspunzând chemării care deja încolțise în sufletul meu de a înțelege, practica și aprofunda arta, spiritualitatea, yoga și modul în care funcționează ființa umană. 

Așa a început transformarea mea ajungând la conștientizări din ce în ce mai profunde și mai clare despre viață și despre mine. Pe măsură ce studiam și aprofundam ceea ce înseamnă spiritualitatea, yoga, respirația conștientă, awareness, mindfulness am început să realizez că toate aceste lucruri sunt atât de naturale mie și ființei umane în general. Am început să merg la cursuri, să practic diferite terapii, să întru în contact cu mentori și coachi și am învățat încet încet, în primul rând, să mă iubesc pe mine, să mă accept, să îmi accept suișurile dar mai ales coborâșurile vieții, am învățat să gândesc, da – să gândesc și să am grijă la ceea ce gândesc, am învățat să aleg calea unei vieți pure, autentice, întru totul morală și conștientă. Am învățat legile universale și am început să le aplic. 

Practica Yoga m-a ajutat enorm să capăt încredere în puterea naturală a corpului meu, să îl înțeleg, să îl accept și să îl iubesc pentru minunea pe care el o reprezintă și pentru naturalețea și perfecțiunea pe care le are.

Dimensiunea spirituală a  practicii yoga am descoperit-o când, frecventând ”retreat”-uri de spiritualitate și cercuri de meditație, am început să înțeleg ceea ce înseamnă această practică și să identific beneficiile pe care le poate aduce minții și spiritului. Cu fiecare practică am observat cum mintea îmi este mai clară, mai puternică, mai liniștită.  

Când am revenit în România mi-am continuat ambele pasiuni începând studiul la Școala de Arte din București și am devenit instructor de Hatha Yoga certificat de Yoga Alliance și instructor de yoga certificat Rainbow Kids, am urmat un master în pedagogii alternative și artă teatrală, cursuri de coaching, mindfulness, terapie prin artă și am început să mă dezvolt pe toate ariile și în direcțiile în care sufletul meu mă chema. 

Și sufletul m-a chemat spre Educație, ca instrument Holistic al dezvoltării ființei umane complete, chemare frumos concretizată prin proiectul Atlanthea al cărui inițiator și co-fondator sunt.

Spre Well-being și Viață conștientă, componente sine qua non pentru progres, necesare copiilor și adulților deopotriva în procesul lor de creștere, dezvolând astfel conceptul de Pictura Intuitivă SoulRise, care împreună cu yoga și alte practici ajută la crearea unei stări de bine a ființei.

În continuare aleg să învăț, să mă dezvolt dar și să am grijă de spiritul meu.

Dacă doriți detalii în plus despre mine sau o discuție directă, puteți folosi datele din pagina de Contact.
0
    0
    Cosul tau
    × Suntem online