into being

Into Being

program into being

”Once people realize how creative they are, they will begin to use that in their everyday life in order to bring them balance and more joy.”

Arta are, in noua lume, valente noi, este o poarta de conectare cu divinul si cu  sufletele noastre. Ea este o modalitate de curatare, de vindecare si accedere catre alte dimensiuni ale spatiului interior. Pictura este  o modalitate de transmitere a mesajelor din lumile subtile. Este cea care ne poarta catre ceea ce nu se vede.

Mă ghidez după filozofia conform căreia arta, yoga si meditația au impreună puterea de a ne face să ne simțițim bine, ne ajută să ne conectăm la sinele nostru și să ne exprimăm esența unică și originală, mai ales acum, cand avem atata nevoie de calm, pace si echilibru.

Pentru că sunt pasionată de pictură și pentru că am găsit în jurul meu oameni care își doresc să picteze pentru a se simți bine, pentru a se conecta cu ei inșiși, pentru a-si activa și menține anumite daruri creative sau intuitive care sunt latente in ei, vă invit alături de mine la atelierele de pictură intuitivă INTO BEING special create pentru a înțelege și activa darul intuiției.

Prin modalitatea adusa de pictura intuitva de exprimare libera, creativa, fara limite si restrictii, fara reguli si conditionari, ne eliberam pur si simplu de blocaje, neincredere, lipsa curajului, judecata si ne lasam liberi sa fim, exact asa cum suntem pe interior. Prin pictura intuitiva ni se reveleaza practic, ceea ce este in interior. Nu este un proces usor, cateodata se intampla spontan, cateodata este nevoie de un pic de vointa, dar odata intamplat, este eliberator si umple sufletul de bucurie, caldura, joaca de copil.

Pictura intuitiva inseamna aducerea planurilor subtile in lumea reala, pentru ca toti avem capacitatea sa ne conectam acolo. Inseamna comunicarea la un alt nivel cu noi si cu cei din jurul nostru. O comunicare fara cuvinte, libera, fluida, intuitiva. Comunicam in exterior din sinele nostru autentic. Este un alt nivel de exprimare dar si un alt nivel de intelegere al lumii. 

Aducerea in planul real a ceea ce toti avem si simtim in plan subtil, inseamna un pas catre evolutie si constientizare a cine suntem noi ca potentialitate la cel mai inalt nivel. 

Pictura intuitiva aduce totodata in fata noastra modalitatea cea mai pura, cea mai inocenta si fireasca de a ne expima sufletul.

INTO BEING

 • este dedicat recunoașterii, dezvoltării și promovării unicității si puterii creative și intuitive din fiecare dintre noi
 • creării de stări de bine și de relaxare în aceste momente de încercare pentru noi toți și chiar accesării unor stări mai înalte de conșiință prin conectare la sine prin yoga, meditație și pictură
 • crearea unei comunități de oameni creativi și sprijinirea celor care doresc să își mențină și dezvolte latura creativă
 • creșterea contribuției sociale, prin artă

Impulsul creator este fundamental pentru experiența de a fi om. Acest impuls poate fi exprimat prin artă. Actul creației și aprecierea noastră către ea, oferă o experiență individuală care poate avea efecte pozitive asupra stării noastre de sănătate fizică și psihică.

Explorarea laturii noastre intuitive si creative este una dintre cele mai bune metode de a ne calma mintea, de a iesi din stările de anxietate și teamă. Ne permite să exprimăm și să explorăm gândurile și sentimentele; lucruri pe care s-ar putea să nu le exprimăm în cuvinte – sau de care nu suntem conștienți – care pot aduce un impact continuu asupra bunăstării noastre emoționale și fizice.

Totodată, a picta împreună nseamnă conexiune ce aduce un anumit flow și flux de energie care se crează între participanți. Expresia artistică într-o comunitate curge din inimă, prin conexiunea la câmpul comun creat. Energia emoțională și spirituală a celor care pictează fuzionează, se produce un schimb creativ, de inspirație și împărtășire. Acest schimb dinamic de energie este o tranzacție vie, o relație, o fuziune!

CE VOM FACE?

Vom începe cu o sesiune de practică yoga ușoară, meditație si exercitii de activare a creativitatii si de conectare la Sine după care, inspirati de muzica, în fața șevaletului, destinși și relaxați, vom crea artă prin intuiție cu focus pe efectul transformator al acesteia.

Vom picta din inimă și ne vom concentra exclusiv asupra procesului în locul produsului.

Vom da voie opțiunilor de culoare și tușelor de pensulă să apară din fluxul nostru de conștiință care se schimbă cu fiecare moment și continuăm să creăm în mod spontan și intuitiv până când simțim tabloul complet.

 • Atelierul de PICTURA INTUITIVA este un atelier pentru cei care doresc experiențe conștiente, mindful, autentice și care împuternicesc sinele.
 • Un atelier  pentru oameni suficient de curajoși pentru a valorifica puterea colectivă a celor care deja creeaza pentru a-și aprinde propria chemare creativă.
 • Un atelier pentru oamenii care se pot lasa condusi de emoția și valoarea profundă a unei experiențe noi, explorând practicile holistice, alternative și integrative de dezvoltare a sinelui prin arta.
 • Un atelier pentru cei care se bucură de prietenii noi, care împărtășesc aceleași valori, aspiră la aceleași idealuri.

Beneficiile acestei practici se extind dincolo de timpul petrecut la workshop-ul de pictură. În timp, vei descoperi că intuiția dezvoltată in cadrul acestor ateliere se manifestă cu ușurință și curge și în alte zone ale vieții, pentru că vom aborda:

 • Găsirea fericirii în momentul prezent
 • Renunțarea la control
 • Explorarea fațetelor personalității tale
 • Exersarea încrederii în intuiția ta
 • Transformarea comparației și judecății în celebrare a procesului creației
 • Utilizarea artei ca mijloc de exprimare și conectare la sine
 • Folosirea procesului creativ pentru a te bucura și pentru a te recrea (Re-Crea)
 • Utilizarea artei în scopul meditației active
 • Folosirea artei ca mijloc de auto-vindecare și auto-descoperire

Pe tot parcursul programului vei avea la dispoziție ceai, apă alcalină, fructe și semințe și surprize raw-vegane.

Deasemenea, vor fi puse la dispoziție saltele pentru practica yoga. Dacă însă dorești, îți poti aduce și materialele tale sau salteaua de yoga, ca și completare pentru cele puse deja la dispoziție.

Tinuta sa fie una lejeră, în care să te simți confortabil.

Toate materialele necesare acestui workshop (pânze, acrilice, pensule, bureti, etc.) sunt incluse, iar lucrarile realizate vor fi luate acasă de către participanți!

NU ESTE NEVOIE SA STII SĂ PICTEZI!

Atelierul se adresează oricui si este potrivit pentru toate nivelurile, inclusiv pentru începatori sau pentru cei care nu au pictat niciodată.

DETALII EVENIMENT:

Locație: str. Bârlogeni, sector 1, București, vizavi de teatrul Masca, stația de metrou Bazilescu, @Atlanthea Holistic Center 

Contribuție: 120 lei 

Înscrieri și detalii la contact@alexandradumitrescu.com sau 0721520004

Facilitator: Alexandra Dumitrescu: Visionary Soul Artist, Intuitive art creator & Creativity coach, Yoga instructor , Mindfulness practitioner, Well-being and conscious living guide.

0
  0
  Cosul tau
  × Suntem online