mandalas of light

MANDALAS OF LIGHT

program light mandala

ACCESS YOUR CONSCIOUSNESS

🍃Pictura intuitivă cu mandale de lumină este un mod inedit de a picta mandale unice, personalizate și cu înaltă frecvență vibrațională, ce ne ajută să ne întoarcem la ordinea universală, la armonie, structurare și cunoaștere interioară.

🍃Prin acest workshop îți propun să te reconectezi la starea de bine, să te exprimi pe deplin și în mod liber aprinzându-ți potențialul creativ din tine și să descoperi o călătorie uimitoare și transformatoare în misterul propriei tale intuiții creative!

🍃Pictura intuitivă este o practică creativă, accesibilă oricui, indiferent dacă a mai pictat sau nu, ce are în vedere dezvoltarea capacității noastre de a accesa intuiția, de a lucra cu ea, de a permite ca aceasta să se manifeste și de a o integra în viața noastră de zi cu zi.

🍃În același timp, mandalele de lumină ne oferă, prin energia lor, armonie pentru corp, minte şi spirit. Cu ajutorul lor ajungem în propriul nostru centru. Ele ne aduc liniştea interioară și crează spațiu pentru transformare și pentru ca emoțiile autentice să apară, să fie procesate și, în cele din urmă, să fie eliberate.

🍃Mandalele de lumină sunt modele geometrice de rezonanță care crează o punte între lumile văzute și nevăzute. Ele se regasesc în creație până la cel mai mic atom.
Limbajul acestor geometrii sacre îl constituie lumina, din care totul s-a născut.

🍃Mandalele restabilesc rezonanța cu ordinea divină codificată în fiecare celulă a noastră și constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată.

🍃Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Prin simpla privire a structurilor cristaline colorate a mandalelor, în creier se creează interconexiuni ale celor două emisfere şi omul îşi percepe propriul său centru.

🍃Pictura intuitivă de mandale de lumină este una dintre cele mai pline de bucurie modalități de a practica mindfulness-ul, de a conștientiza și asculta sinele interior, de a elibera inima și de a reveni la compasiune și iubire de sine.

CE VOM FACE MAI EXACT?

🌺Vom povesti despre ce inseamna mandalele de lumina si vom înțelege pe scurt felul în care acestea se calculează pornind de la șirul lui Fibonaci – codul universal al vieții și numarul de aur – tiparul matematic al evoluției lumii.

🌺Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activând acest cod spiritual în ADN-ul nostru.

🌺Vom folosi ca baza de creare a mandalelor de lumină, cuvinte precum “Iubire”, “Recunostință”, “Armonie”, “Echilibru”, etc.

🌺Structura de puncte reieșită din calculul făcut deja de program pe baza acestor cuvinte o vom transpune pe pânză și vom începe să formăm intuitiv mandale, unind punctele, dând voie opțiunilor de culoare și tușelor de pensulă să apară folosindu-ne intuiția, din fluxul nostru de conștiință.

🌺Vom forma practic mandale cu amprenta noastră personală, unică pentru cuvintele “Iubire”, “Recunostință”, “Armonie”, “Echilibru”, etc. (câte unul la alegere).

🌺Pictând intuitiv și din inimă mandale de lumină te poți relaxa cu adevărat și poți renunța la tipare, folosind această practică pentru a te întoarce în totalitate. Vei trece de la temeri și blocaje, la a îți dezvălui creativitatea și vocea vizuală interioară unică.

🌺Va fi mediul perfect pentru eliberarea inhibițiilor, pentru practicarea bunătății, acceptării și compasiunii către sine și ceilalți.

🌺Vei învăța să rămâi pe deplin angajat în procesul creativ, urmărindu-ți și simțindu-ți interiorul și rămânând prezent și atent la toate posibilitățile – toate acestea menținând o stare de flow, de curgere.

🌺Pe măsură ce te eliberezi de atașamentul față de rațional, prin pictură îți vei permite să te deschizi mai mult către prezență, spațialitate și explorarea sinelui. Către visuri și tărâmuri invizibile. Către o conexiune mai profundă cu scânteia interioară și înțelepciunea ta divină înnăscută.

🌺Nu trebuie să ști cum să pictezi. Pictura intuitivă te sprijină în revendicarea curajului de a explora și de a experimenta, de a face lucruri inedite și de a îți asuma riscuri creative inovatoare.

CE VOM OBȚINE?

MATERIALELE de care ai nevoie pentru a picta:

 • coli albe A4
 • creioane colorate
 • creion sau pix,
 • agendă, compas, riglă
 • panză, orice dimensiune, de preferat 50×50 sau mai mare
 • pensule de diferite mărimi
 • culori acrilice, tempera de diferite nuanțe, insă important este să ai culorile de bază: galben, rosu, albastru, verde, alb și negru
 • acuarele (opțional)
 • suport pentru apa
 • bureti de diferite dimensiuni
 • șort
 • șervețele uscate
 • șevalet (opțional), etc.

Înscrieri se fac la contact@alexandradumitrescu.com sau telefon 0721520004.

Facilitator: Alexandra Dumitrescu, visionary artist, intuitive art creator & coach, yoga instructor , mindfulness practitioner, well-being and conscious living guide.

Mail multe detalii pe:
https://www.facebook.com/intuitivesoulpainting

Cursul este potrivit pentru toate nivelurile, inclusiv pentru începatori sau pentru cei care nu au pictat niciodata.
Tot ce ai nevoie este o minte deschisă și o dorință de a te angaja în procesul creativ!

0
  0
  Cosul tau
  × Suntem online