Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Termeni generali

AlexandraNiculescu.com este unul dintre site-urile care apartin Atlanthea Holistic Center, persoana juridica cu sediul in Jud. Ilfov, Chitila, str. Castanilor, nr 4E, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J23/1374/2018, avand CUI 39105282, numită în continuare AlexandraNiculescu.com.

Va rugăm sa citiți acești termeni si conditii cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului AlexandraNiculescu.com, Atlanthea Holistic Center își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului AlexandraNiculescu.com este proprietatea Atlanthea Holistic Center.

Atlanthea Holistic Center garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul AlexandraNiculescu.com, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Atlanthea Holistic Center fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Atlanthea Holistic Center, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă si se pedepsește conform legilor în vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi de marcă, vă rugăm să ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@alexandradumitrescu.com. Atlanthea Holistic Center va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Atlanthea Holistic Center exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Atlanthea Holistic Center.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către Atlanthea Holistic Center cu o cerere scrisă, datată și semnată. Atlanthea Holistic Center se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastra in scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Atlanthea Holistic Center nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplică vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de Atlanthea Holistic Center nu sunt contrafăcute.

Atlanthea Holistic Center garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Produsele cu durata de utilizare îndelungată sunt însoțite de certificat de garanție comercială valabilă pentru perioada specificată pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplică. Prețul și riscul transportului intră în obligația cumpărătorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul AlexandraNiculescu.com beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 24 luni în cazul produselor de folosință îndelungată.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârstă de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta sa fi fost confirmată de către Atlanthea Holistic Center. Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare (în București) sau în 24-48 ore, prin rețeaua de distribuție a curierului (în celelalte localități din țară). Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către Atlanthea Holistic Center. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Dacă preferați o altă firma de curierat decât cea comunicată, vă rugăm să ne comunicați atunci când lansați comanda! Produsele va vor fi livrate cu condiția ca acestea sa fie achitate în avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate se poate face astfel: în numerar la livrare, prin ordin de plată/transfer bancar în avans sau plata cu cardul la sediu sau online.

Plata in numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Dacă optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Atlanthea Holistic Center nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care-l detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legatură cu produsele sau serviciile oferite de Atlanthea Holistic Center, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: contact@alexandradumitrescu.com. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Atlanthea Holistic Center pentru utilizarea acestui site.

Atlanthea Holistic Center verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs sau serviciu a fost introdus gresit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ si acestea pot conține accesorii neincluse in pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.

0
    0
    Cosul tau
    × Suntem online